Από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα αποτελεί εγγύηση κάθε φορά που θα το φτιάξω. Τα αρώματα των λαχανικών ταιριάζουν τέλεια με τον κιμά και το αποτέλεσμα είναι άκρως γευστικό. Είναι γρήγορο, διαιτιτικό (μόνο στην σωστή μερίδα χι χι χι ) και ένας ωραίος τρόπος να καμουφλάρετε κάποια λαχανικά που ίσως να μην τρώνε τα παιδιά
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα):
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα):
- 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
- 4 κ.γ. λάδι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελιδες σκόρδο τριμμένο
- 1 πιπερια ψιλοκομμένη
- 60 γρ τσενταρ τριμμένο
- 60 γρ φρυγανια τριμμένη
- 1/2 φλιτζ χυμο ντοματας
- 1/2 γιαουρτι πληρες
- 2 κ.γ. μαϊντανο ψιλοκομμένο
- αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε με το λάδι το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν.
Σε ενα μπωλ ανακατεύουμε τον κιμά και τα υπολοιπα υλικά, προσθέτωντας και οσα σωτάραμε
Τοποθετούμε το μείγμα σε ρολό σε ενα αντικολλητικό ταψί, το διαμορφώνουμε σε ρολό
Το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει σε προθερμασμένο φούρνο
Υπολογίστε 7 πόντους / μερίδα
Η συνταγή ειναι απο βιβλιο των weight watchers και ειναι μετρημενη για το flexipoints 2005
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου